Geotrekking, rejtekhely-keresés Székelyföldön, Erdélyben - Országzászló emlékmű - Tusnádfürdő
Erdély, illetve Székelyföld természeti kincsei és látnivalói. Kincskeresés, kirándulás és túrázás. GPS készülékkel, vagy anélkül.

Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Kincskeresés - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés Facebook csoport  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Országzászló emlékmű - Tusnádfürdő - Hargita megye 

Országzászló emlékmű - Tusnádfürdő, Rejtekhely - Hargita
www.rejtekhely.ro/4016.php
RH4016

Erdély egyik legkedveltebb üdülőtelepének, Tusnádfürdőnek a felső sétányán avatták fel a kis magyar világban, az 1940-es évek első felében, de ekkor turul még nem volt rajta. Az Országzászló-emlékművet, talán nem véletlenül, az 1939-ben, a II. bécsi döntés előtt egy évvel elkezdett görögkeleti templom téglavörösben hagyott falai mögött, illetve fölött állították fel.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a geodoboz koordinátái, a megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Ha nem hallottál még a geotrekkingről, akkor olvasd el ezt az ismertetőt: Országzászló emlékmű - Tusnádfürdő - Geotrekking ismertető és népszerűsítő anyag

Bejelentkezés/Regisztráció

Túrázással, kincskereséssel kapcsolatos hírek, érdekességek - Geotrekking csoport a facebook-on
 
Rejtekhely-fotók

Közeli helyek
Tuzolto Park Tusnadfurdo RH1642
0.08 km, 21 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2017 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking, rejtekhely-keresés Székelyföldön és Erdélyben. Kincskeresés, túrázás és kirándulás. Geodobozok és érdekes helyek. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc