Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Botorog csorgo
Deneverek barlangja Pestera
Hegyimento allomashely Zernyesti szoros
Zernyesti szoros

Hozzászólások
A keresztnél...


Magura - Galbinarea

Magura - Galbinarea


Tobbszor jartam mar itt is es nem lehetett kihagyni ezt a csodalatos kis hegyseget sem a rejtekek kozul. Szikrazo feher sziklafalak, pasztorszallasok elszortan a gyephavason, no meg a sok kutya nyaron.

Igaz ide mar evekkel ezelott elrejtettem ezt a ladat de most az oszon ujra felkerestem, es a lada el es egeszseges, es varja a keresokot. Eleg sok karsztmezot lattam itt is , ott is, de ami itt fogadja a keresot az egy alom. Mivel ez ev november 15-en leellenoriztem a ladat ezert osztom meg veletek is bizalommal.

Aki egyszer ide eljon, az meg visszater. A korpanorama...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Magura - Galbinarea rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.05 másodperc