Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Dugásfürdő 2 - Csíkdánfalva

Dugásfürdő 2 - Csíkdánfalva


Dugásfürdő 2 - Csíkdánfalva

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Árva sörösüveg
Árva sörösüveg
Hangyabirodalom
Hangyabirodalom
A híd déli oldala
A híd déli oldala
Az északi fele
Az északi fele
Jegenye sétány
Jegenye sétány
Meleg borvíz
Meleg borvíz
Gyerek medence
Gyerek medence
Ez a felnőttekké
Ez a felnőttekké
A jegyáruda
A jegyáruda
Van hol enni-inni
Van hol enni-inni

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Dugásfürdő 2 Csíkdánfalva rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Dugasfurdo
 • Hosok emlekmuve Danfalva
 • Szent Antal kapolna Csikmadaras
 • Csikmadaras
 • Csikkarcfalva

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Feredő

  A hídtól lejjebb hódok által épített gátak duzzasztják a patakot...
 • Dugásfürdő kereshető rejtése

  A helyszínre érkezve, először sétálgattam egy kicsit a környéken, nézelődtem, fotózgattam...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.07 másodperc