Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Tiborc vára

Tiborc vára


Tiborc vára, Bibarcfalvától délre fekvő, Várbükk nevű hegyen épült. A várból mára csak a falak körvonalai maradtak meg egy lekerekedett töltés formájában.

Bármelyik pontját is figyeljük, a töltés magassága és formája közel állandó értékeket mutat. Kerülete 665 m. Bibarcfalva "felett délről szép lomberdő nőtte kerekded hegy emelkedik. E hegy tetőormát koronázta Tiburczvára, melynek még ma is észlelhető nyomaira akadhatunk, mert a Baczonvize-, Várpataka-, és Fehérföldpataká-tól...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdély természeti értékei

Keressétek meg a Tiborc vára rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Reformatus templom Bibarcfalva
Reformatus templom Bodos
Zathureczky temeto
Reformatus templom Nagybacon

Hozzászólások
Pixel
Vakond ki...
Vakond ...
Re: Tiborc vára...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc