Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Piros és Fekete - Szászváros

Piros és Fekete - Szászváros


Piros és Fekete, Szászváros

Időpont: 2011 június 16
Az újrarejtés időpontja: 2013 május 26, BabBerci
Az átalakítás időpontja: 2014 május 4
Rejtekhely geodoboz nélkül ...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Látnivalók

Keressétek meg a Piros és Fekete Szászváros rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Ferences templom es kolostor Szaszvaros
Kun Kocsard emlekere
Zsinagoga Szaszvaros
Reformatus templom Algyogy

Hozzászólások
Pixel
Gözmozdony...
Keresés indul...
Kavicsok...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc