Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Trópusi lepkeház Parajd

Trópusi lepkeház Parajd


A parajdi trópusi lepkeház páratlan élményt kínál a látogatóinak. Szabadon repülve, testközelből figyelhetjük itt meg a lepkéket. A trópusi növények között, jókora reptéren, egzotikus lepkék nyújtanak itt felejthetetlen élményt, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A lepkék más földrészek lepkefarmjairól, bábok formájában érkeznek ide. Érkezésük után keltetőbe kerülnek, ahol néhány napon belül, a hernyóból átalakulva, csodálatos lepkeként látják meg a napvilágot....

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Trópusi lepkeház Parajd
Trópusi lepkeház Parajd
Attacus Atlas
Attacus Atlas
8761
8761
8762
8762
8764
8764
8767
8767
8771
8771
8772
8772
8775
8775
Trópusi növények
Trópusi növények
Trópusi lepkeház
Trópusi lepkeház
Trópusi pillangó
Trópusi pillangó

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Trópusi lepkeház Parajd rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Parajdi Sobanya
 • Sohat es Soszoros Parajd
 • Reformatus templom Parajd
 • Uj katolikus templom Parajd
 • Evszakok Parajd 2001

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Belülről is

  Bent is szép, érdemes meglátogatni...
 • Jó tudni

  A lepkeház szép kívûlrõl...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc