Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Hollókő - Budák

Hollókő - Budák


A Hollókő természetvédelmi terület Felső-Budákról közelíthető meg, a Kolibica-tó irányába vezető aszfaltos erdőkitermelő úton. 7 km után van egy erdészház sorompóval. Itt balra térünk és még 3 km kanyargós út után ott is vagyunk a kő lábánál.

Nemhiába Hollókő, valóban ott köröznek a szikla fölött a hollók. Egy egyedülálló sziklaoszlop is kiemelkedik az erdőből, mely minden oldalról más alakot ölt....

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Hollókő - 2
Hollókő - 2
Hollókő - 3
Hollókő - 3
Geológus-tűje - 1
Geológus-tűje - 1
Geológus-tűje - 2
Geológus-tűje - 2
Geológus-tűje - 3
Geológus-tűje - 3
Geológus-tűje - 4
Geológus-tűje - 4
Hollókő alulról
Hollókő alulról
Hollókő szemből
Hollókő szemből
A tű
A tű

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Hollókő Budák rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Geologus tuje
 • Jakabko Kusma
 • Budak-volgyi tolgyerdo
 • Kofa volgyi vizeses
 • Evangelikus templom Kiszsolna

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Tíz évvel ezelőtt jártam a Hollókőnél

  Felmásztam a tetejére is, talán onnan a leglátványosabb a Geológus tűje...
 • Nyomokat követve

  A Budak-völgyi tölgyerdőnél találkoztunk Déliáikkal...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc