Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Erdeifenyők között - Barcaszentpéter

Erdeifenyők között - Barcaszentpéter


Barcaszentpéter és Hermány közötti dombon, a rezervátum táblájától, ami ismerteti az itt fellelhető érdekességeket - tavaszi hérics, törpemandula, vadjácint, stb, a most viruló árvalányhajas réten felsétálsz az erdeifenyők közé.

A Lempes Domb Komplexum a botanikai rezervátumok osztályába van besorolva, jellegzetes alkotóeleme az a Brassói-medence eredeti természeti környezetének. Tudományos értéke vitathatatlan. A rezervátum Szászhermány és Barcaszentpéter (Sanpetru) közigazgatási területén található, a Lempes Dombon helyezkedik el, mely Várhegy néven is ismert....

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Gps koordináta

Keressétek meg a Erdeifenyők között Barcaszentpéter rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Lempes domb
Barcaszentpeter Tatarvar
Szaszhermany mocsarai
Evangelikus erodtemplom Szaszhermany

Hozzászólások
Pixel
Türelmesen...
Örülök, hogy van...
Pedig van ösvény...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc