Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Kálnoki borvíz - Csobotfalva

Kálnoki borvíz - Csobotfalva


Csobotfalváról az Agyagfalva nevű falurészen keresztül lehet eljutni a Kálnoki borvízhez. A Kánásor és Somlyó patakok találkozásánál, a kereszteződésben egy tábla fogadja az arra járókat. Balra a Kerekeger feredő, jobbra pedig a borvízforrások.

A környéken több forrás is található. A legfontosabbak a Kálnoki borvíz, a Boldogasszony forrás, és a Patakmejjéki borvizek. A források vize enyhén szénsavas, asztali fogyasztásra alkalmas. ...

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Betongyűrű
Betongyűrű
Szent napom, fényes hajnal
Szent napom, fényes hajnal
2595
2595
Köszönjük, hogy nem szemetelt
Köszönjük, hogy nem szemetelt

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Kálnoki borvíz Csobotfalva rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Bernad kutja Csobotfalva
 • Kerekeger Feredo
 • Csiksomlyo
 • Babba Maria Csobotfalva
 • Harmashalom oltar

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Belmezoben

  Erre a helyre meg a szuleimmel jartam evtizedekkel ezelott, nagyon sokszor...
 • Hiába

  Már két alkalommal kerestük fel ezt a helyet, sajnos mindhiába...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc