Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Katolikus templom romjai - Erdőfüle

Katolikus templom romjai - Erdőfüle


A múlt század közepén még elég magasan álló romokból egy középkori templom maradványait azonosították, amelyeket Orbán Balázs ismertet: 8 lépés hosszú és ugyanilyen széles poligon záródású szentély, 17 lépés hosszu és 11 lépés széles hajó. A szentély 3 öl magasságban, a hajó két öl magasságban állott még.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
8342
8342
8343
8343
8344
8344
8350
8350
Templomrom 1
Templomrom 1
Templomrom 2
Templomrom 2
Templomrom1 3
Templomrom1 3
Templomrom 4
Templomrom 4
Templomrom 5
Templomrom 5
Templomrom 6
Templomrom 6
Templomrom 7
Templomrom 7

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Katolikus templom romjai Erdőfüle rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.
Az előfizetésről


Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Doboi kapolna
 • Kormos volgye
 • Kuvaszo patak vizesese
 • Kopjafas temeto Erdofule
 • Kankos kert

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Templom rom

  Nyári és téli időszámítások találkozásánál indultam útnak, kissé barátságtalan időben biciklizni, de megérte a fáradságot...
 • Körbe-körbe

  Kerültük lentről, patak...
 • Fülei templomrom

  Eléggé szomorkás időben indultam a rejtekhely keresésére...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc