Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Csíkszentgyörgyi panoráma

Csíkszentgyörgyi panoráma


A falu feletti dombok között húzódik meg a borvízfürdő. Innen tovább a tetőre kikapaszkodva szép kilátás nyílik a völgyre. takaros kis kápolna is van alattunk. Tovább kövezett út vezet valameddig, de hirtelen végetér. Tud valaki többet? Kérjük egészítse ki.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Dühös pásztorkutya
Dühös pásztorkutya
Nagyboldogasszony-kápolna távolról
Nagyboldogasszony-kápolna távolról
Védett kereszt a tető nyugati oldalában
Védett kereszt a tető nyugati oldalában

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Csíkszentgyörgyi panoráma rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Nagyboldogasszony kapolna Posa hegy
 • Csikbankfalva 2
 • Csikbankfalva
 • Szent Janos kapolna Csikbankfalva
 • Csikmenasag

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Csíkszentgyörgyi panoráma

  Csíkbánkfalváról indulva, a Szentegyházas-pataka völgye mentén haladva, jó mínőségű, kaviccsal borított úton közelítettem meg a tetőt, kocsival...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc