Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Macska-tető - Vármező

Macska-tető - Vármező


A Vadmacska-csúcs a két Nyárád közötti gerinc egyik kimagasló pontja. Az Égerfás-tótól a nyakba kimászva, nem a Várhegyre, hanem ellentétes irányba indulunk el. Nincs jelzés, de a gerincet követve eljutunk a Vadmacska-csúcs alá.

Közben érdekes tölcsérszerű bemélyedések mellett haladunk el. Innen hirtelen emelkedő következik, de érdemes kimászni, mert egy nagy füves puszta fogad, tele lövész árkokkal. A kilátás páratlan szépségű. Innen leereszkedhetünk akár a Kis-Nyárád, akár a Nagy-Nyárád völgyébe....

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdély Székelyföld látnivalói

Keressétek meg a Macska-tető Vármező rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Palos kolostor romjai Varmezo
Egerfas to
Nagy-ag melleke
Varhegy

Hozzászólások
Pixel
Engem pásztorkutyák fordítottak vissza...
Felkészületlenül...
Pontosítás...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc