Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Csompoly

Csompoly


A Központi Hargita egyik kevésbé látogatott csúcsa a Csompoly, nagyon szép kilátást biztosít a környező csúcsokra - Madarasi Hargita, Csicsói Hargita, Kossuth szikla, Madéfalvi Hargita- de jól látható a csíki medence, Egyeskő, jó látási viszonyok mellett a távolabbi hegyvonulatok is.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Letérő a Csompoly fele
Letérő a Csompoly fele
A Nagy Mihály
A Nagy Mihály
Csicsói Hargita
Csicsói Hargita
A reklám helye
A reklám helye
Egyeskő
Egyeskő
Az első megtaláló
Az első megtaláló
Kilátás
Kilátás
Kosbor
Kosbor
Munka közben
Munka közben
A Csompolyra érkezve
A Csompolyra érkezve
Az elmaradhatatlan túrabotok
Az elmaradhatatlan túrabotok
A Csompoly a két csúcs közötti nyeregből nézve
A Csompoly a két csúcs közötti nyeregből nézve

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Csompoly rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.
Az előfizetésről


Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Madefalvi Hargita
 • Csicsoi Hargita-csucs
 • Dagadokup Csicsoi Hargita
 • Sziklabastyak Csicsoi Hargita
 • Kogombak Csicsoi Hargita

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Lecsompolyított csúcs geodobozzal és havasi meggyel

  Miután az Asztag-kőnél ellenőriztem a geodobozomat, és megnéztem az ott létrehozott erdei múzeumot, folytattam az utamat a Csompoly felé...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.06 másodperc