Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Hideg-kút - Gyergyószárhegy

Hideg-kút - Gyergyószárhegy


A Hideg-kúti pihenőhely Gyergyószárhegy közelében található. Kirándulásra, piknikezésre kialakított hely, több mint 60 személy részére, fedett asztalokkal és padokkal. A Hideg-kút forrás nevét a hegyből fakadó, kristálytiszta vizéről kapta.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Pihenőhely - 2
Pihenőhely - 2
Hal formájú útjelző
Hal formájú útjelző
Jelzőtábla
Jelzőtábla
Hideg-kút
Hideg-kút
A forrás
A forrás
Vadles
Vadles
Güdüci színpompa
Güdüci színpompa
Forrás
Forrás

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Hideg-kút Gyergyószárhegy rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.
Az előfizetésről


Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Enduro Crossmotor palya Guductelep
 • Szarmany hegyi kapolna Gyergyoszarhegy
 • Tatardomb
 • Lazar varkastely Gyergyoszarhegy
 • Feher haz

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Sokadalom

  Nagyon sokan voltak a forrás környékén...
 • A pihenő

  Munka után sürgős volt megtalálnom a güdüci dobozokat, nehogy valaki lekörözzön :) Leányunknak első sátrazási helye volt ez, féléves korában...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.06 másodperc