Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Bükkfa a Kolos-tető mellett

Bükkfa a Kolos-tető mellett


A Kolos-tetőtől északkeletre található a környék legidősebb bükkfája. Kerülete 3,6 m. A törzse üreges, a szekérút felé eső része hiányzik. Viszont él még, és az évszaknak megfelelő koronája van.

Megközelíthető Csíkcsomortán felől, a kék kereszttel jelzett túraútvonalon. Vigyázat a Csomortán kijáratánál levő gazdaság részben megkötött, részben szabadon futkorászó kutyáira. Vagy Csobotfalváról, a piros kereszttel jelzett útvonalon. Illetve a Szellő-tető felől, a már említett jelzések közös útvonalán....

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Kincskeresés

Keressétek meg a Bükkfa a Kolos-tető mellett rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Kolos teto
Szazkaru bukkfa Farkasvesz sarka
Sandor dombja
Motorsirulo

Hozzászólások
Pixel


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc