Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Bükkfa ablakkal és kapuval - Mitács útja

Bükkfa ablakkal és kapuval - Mitács útja


A Fenyős-patak völgyéből másztam ki a domboldalon, a Benedek Elek borvizes barlang irányába. A tető közelében röviden letértem az ösvényről, kinéztem arra a széles legelőre, amely hosszan nyúlik a Mitács felé. Az erdő szélén bükkfák sorakoznak. Fiatalok és öregek, épek és már korhadtak.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Teljes pompában
Teljes pompában
A fa kapuja
A fa kapuja
A fa ablaka
A fa ablaka
Bükkfa-sor
Bükkfa-sor
Két bükkfa a szomszédból
Két bükkfa a szomszédból
Belül korhadt bükkfa
Belül korhadt bükkfa

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Bükkfa ablakkal és kapuval Mitács útja rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Ercesi Mohas borviz
 • Benedek Elek borvizes barlang
 • Elek apo feredoje
 • Bodvaji temeto
 • Bodvaji vashamor

 • Hozzászólások

  Pixel
 • A tisztáson

  Az Ércesi borvíz után felsétáltunk ide, szétnéztünk a tisztáson...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc