Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Református templom Étfalva - Étfalvazoltán

Református templom Étfalva - Étfalvazoltán


Étfalva református temploma 1802-ben épült feltehetően egy korábbi helyén. Zoltán késő barokk jegyeket viselő temploma 1792-ben épült, karzatát virágdíszes festett kazetták díszítik.

A szeszélyes Olt völgyében Gidófalva és Sepsibodok között két falucska rejtőzik. Ezen a helyen legtöbb 20. századi térképen csak egyetlen települést jelöltek. Ennek oka, hogy Sepsizoltánt és Étfalvát 1899-ben egyeítették. Azóta a jelenleg Gidófalva községhez tarozó tepelülés a magyar közigazgatásban Étfalvazoltán,...

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
3865
3865
Templom és harangtorony
Templom és harangtorony
Étfalva
Étfalva
A templom
A templom
Harang
Harang
A toronyból
A toronyból
A toronyból
A toronyból
Harang
Harang
A templom
A templom
Torony 1
Torony 1
Torony 2
Torony 2
Református templom
Református templom

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Református templom Étfalva Étfalvazoltán rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Barokk kapu Zoltan
 • Reformatus erodtemplom Gidofalva
 • Reformatus templom Fotosmartonos
 • Reformatus templom Sepsibodok
 • Reformatus templom Kalnok

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Zoltán és Étfalva temploma

  Aznap csak a táblagépemet vittem magammal, és menetközben derült ki, hogy lemerült az aksija...
 • Még minden rendben

  Ha valaki még nem járt ennél a templomnál, mindenképp látogassa meg...
 • Esőben

  Elég nedves idő volt, szemerkélt az eső, de ha már ott voltunk nem hagytuk ki ezt a helyet...
 • Regi szep emlekek

  Ez pedig igy van...
 • Dombon

  Megtaláltam a dobozt!Fel lehet menni a toronyba, ha valaki még arra jár, ne hagyja ki...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc