Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Reformatus templom Szekelybere
Ropo-domb Szekelybere
Rigmany
Reformatus templom Nyaradmagyaros

Hozzászólások
Szent Imre szobor...
Részletes beszámolók...
Hosszú bejegyzések, automatikusan kitöltött időpont...


Nyárádszentimrei templom és harangláb

Nyárádszentimrei templom és harangláb


Érdekes épület a Nyárádszentimre református temploma. Szent Imre tiszteletére szentelték fel, a falu a templomáról kapta a nevét. A templomnak nincs saját tornya, egy templomhajóból és a mellette álló fa haranglábból áll. A kertek között lehet feljutni a templomhoz, út vagy utca mintha nem is vezetne oda.

Van az egyházközség levelei közt egy 1615-ben készült és a legszebb magyarsággal irt törvény, melyben az egyház helyhatósági (autonomia) joga van megállapitva, s közmegegyezésből törvényes érvényre emelve; s melyben, miként ott mondatik, az atyáink által használt s ezen megyéhez (egyházközséghez) tartozó mind...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Nyárádszentimrei templom és harangláb rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.04 másodperc