Szalonta tava - Rejtekhely - Kapcsolat - Bejelentkezés
 

Cycle Map Salonta - környékbeli, gyaloglásra és kerékpározásra alkalmas utak térképe - Bihar megye

Szalonta tava

Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség. Részletek regisztráció után.

***

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a rejtekhelyhez tartozó fotóalbumba!

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Keressétek meg a Szalonta tava rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely-keresés Erdélyben nagymértékben megkönnyíti a közeli turisztikai látnivalók azonosítását, a rejtekhelyek keresését, illetve a megtalálások bejelentését.


Rejtekhelyek a közelben:
8921 Kulin György-emlékház. 8987 Bocskai István szobor. 9389 Csonka torony. Szalonta várát a hajdúk kezdték el építeni 1620-ban és Rákóczi György segítségével fejezték be 1636-ban. 31347 Miskolczy kastély. 37532 Radványi-erdő. A cséffai természeti park területének védetté nyilvánítását elsősorban az itt található értékes élőhelyek, a nedves-mocsaras rétek, pannon szikesek, a közel 200 hektáros Radványi-erdő, valamint a 700 hektáros mesterséges halastavakhoz kötődő gazdag madárvilág indokolta. 43304 Cséffai Természeti Park. Az 5002 ha-os új természetvédelmi terület a román–magyar határ mentén, Nagyváradtól 30 km-re délnyugatra helyezkedik el, Cséffa és Oláhszentmiklós Bihar megyei községek határában és közvetlenül kapcsolódik a Körös–Maros Nemzeti Park területeihez, egy összefüggő, határon átnyúló, közel 13 ezer hektáros védett területet alkotva. 101488 Székudvar tava. 107561 Gyanta. Gyanta. 109869 Félixfürdő. Félixfürdo Nagyváradtól 8 km-re fekszik, a nagyváradiak népszeru üdülohelye. 113863 Püspökfürdő. Püspökfürdo, kemping és fürdotelep, Nagyváradtól 8 km-re található. 114905 Betfia-zsomboly. A Somlyó-hegy fél hektáron elterülő paleontológiai védett terület, Betfia falu határában. 115709 Betfia kilátótorony. Betfia kilátótorony, Betfia-zsomboly, Somló-hegyi őslénytani lelőhely. 117025 Partiumi Keresztény Egyetem. 117405 Zöldfa fogadó. Zöldfa fogadó, Nagyvárad, egykori vengéglátó egység, 1760. 117455 Fekete Sas fogadó. Fekete Sas fogadó. 117813 Fuchsl palota. Fuchsl-palota. 118158 Nagyváradi Egyetem Gyógyszerészeti Kara. A Nagyváradi Egyetem Gyógyszerészeti Karának épülete, az egykori Kereskedelmi Csarknok.

Természeti értékek - Bihar megye
* A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Turisztikai látnivalók a közelben


Arany János-emlékház 2.39 km-re. RH3573 Arany János-emlékház Nagyszalonta
Sinka István-emlékház 2.41 km-re. RH3574 Sinka István-emlékház Nagyszalonta
Nagyszalonta 2.43 km-re. Nagyszalonta, románul Salonta, korábban Salonta Mare, németül Großsalontha, város Romániában Bihar megyében.
Katolikus templom 2.63 km-re. RH3571 Katolikus templom Nagyszalonta
Szoborpark 2.73 km-re. RH3570 Szoborpark Nagyszalonta

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes helyekről a közelben? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket!


Felhasználóink lehetőségei


 • Hozzászólás és bejelentés
 • Keresés kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • Rejtekhelyek adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Gps koordináták több formátumban
 • Koordináták és segédpontok letöltése
 • Szeretnél hozzáférni a felsorolt lehetőségekhez? Az első lépés a regisztráció.


Néhány hozzászólás


  Sikerült eljutni a bemutatott helyre? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat!


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói.