Geotrekker
Navigálj valós időben a térképen, segítünk megtalálni az itt elrejtett kincsesládát!
Csigavonal - Feketehalom - Rejtekhely-keresés - Kapcsolat - Bejelentkezés - Regisztráció
 

Természeti látnivaló(általános kép - természeti látnivalók)

Csigavonal - Feketehalom | Hol van ez a hely?

Csigavonal - Feketehalom

Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a térképen valós időben - bejelentkezés után.

***

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Csigavonal Feketehalom fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már több mint 22.550 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Fedezzétek fel Feketehalom és a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Csigavonal! Érdemes regisztrálni!

>>> Lépjél be a virtuális kincskeresők titokzatos területére, és keresd meg a Rejtekhely-keresés Erdélyben geojátszótér itt elrejtett geodobozát!

Milyen fontos látványosságok és népszerű látnivalók vannak a Csigavonal Feketehalom közelében?
A barcarozsnyói vár. Diakeveimre vissza... - Itt a var arnyekaban gyakorlatosztunk valamikor ugy a 80-as evek elejen. (turisztikai hely geoládával) Őslénypark Barcarozsnyó. Az 5 millió eurós beruházásból létesített szórakoztató központ 1,4 hektáron terül el, és 45 életnagyságú őslényt mutat be. Vissza az időben - Az őslényeket ízléses környezetben találtuk, beindította a fantáziánkat: "Milyen lehetett?" A család apraja-nagyja jól szórakozott. (itt geodobozt is lehet keresni)
Szent Márton-templom Brassó. 13.6 km-re. A Fellegvár nyugati részét Szent Márton-hegyének nevezik a templom után.
Salamon sziklái Brassó. X faktor? - Meglett a doboz ezen a szép őszi délutánon. (itt geodobozt is lehet keresni)
Fellegvár Brassó. Az erődítmény a központi városmagtól északra emelkedő márgadomb, az ún. Szemetes hely - Ez egy olyan hely volt szamomra, ami tobb volt mint kiabrandito! A rejtekhelyet legalabb 3x kerestem fel, de mindig eredmenytelenul.
Fekete Torony. Megalazva es kifosztva - Ezt mar egy jopar eve megtalaltam, akkor meg a lada tele volt, es osztan a rejtek kitorlodott. Fehér Torony Brassó. Fehér torony - Brassó. Egy regi tartozas - Szegyen nem szegyen egyik legnehezebb brassoi dobozom volt. (különleges hely geodobozzal)
Fekete templom. 14.1 km-re. Megtaláltuk - Még márciusban megtaláltuk. Bolgárszegi-kapu Brassó. Pillangót fogni hóesésben - Forralt bor. Hirscher-ház Brassó. A bőség allegóriái Brassó. A bőség allegóriái - Kapu (Republicii) utca, Brassó.
Jekelius-ház Brassó. Jekelius-ház - Republicii utca 17 szám, Brassó.
Egykori Szász Nemzeti Bank Brassó. Egykori Szász Nemzeti Bank, ma irodahelységek - Michael Weiss utca 22 szám, Brassó.
Teutsch-ház Brassó. Teutsch-ház - Republicii utca 38 szám, Brassó.
Demeter-ház Brassó. Demeter-ház - Brassó.
Johannes Honterus-ház Brassó.

Csigavonal Feketehalom románul - in limba romana: Melcul de la Codlea


Természeti értékek - Brassó megye
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Regisztrált felhasználók lehetőségei

 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • A látnivalók adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • Feketehalom térkép, OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Csigavonal gps koordináta letöltés
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás valós időben a térképen!

Néhány hozzászólás

  Sikerült eljutni Feketehalom környékére? Tetszett a Csigavonal? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen több mint 8.200 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.

  Turisztikai látnivalók a közelben

  Kilátópont
  Kilátópont 2.32 km-re
  RH4640 Kilátópont Feketehalmi Magura
  Feketehalom tavai
  Feketehalom tavai 2.32 km-re
  RH4641 Feketehalom tavai

  Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes kirándulóhelyekről Brassó megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Eddig több mint 3.550 kihagyhatatlan helyszínt mutattunk be.

  Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató - A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro, a hivatalos magyar geotrekking webhely. Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.