Geotrekker
Navigálj valós időben a terepen, segítünk megtalálni a turisztikai látnivalót!
Fatemplom - Rogoz - Turisztikai túracélpont-adatbázis - Kapcsolat - Bejelentkezés - Regisztráció
 

Fatemplom - Rogoz | Hol van ez a hely?

Rogoz, Magyarlápos - Szent Arkangyalok temploma, 1663...

Térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a terepen valós időben - bejelentkezés után.

***

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Fatemplom Rogoz fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már összesen 22746 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

>>> Fedezzétek fel Rogoz és a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Fatemplom! Érdemes regisztrálni!

A legközelebbi település Rogoz, 0.43 km távolságra található.
Szállás

Szállás Rogoz - Máramaros vármegye


Keress szállást Rogoz közelében, egyszerűen és könnyen!
Kattintás előtt válaszd ki a szállástípust!

Fotóalbum, 55.64 km-re levő látnivalókkal: Sárkányok kertje - Almásgalgó (20 kép). A Szamos menti hátság nyugati peremvidékén, Zsibó várostól 8 km-re található a gigászi kőamfiteátrum, a Sárkányok kertje.
14714740651100
14714740661101
14714740671102
14714740681103
Milyen fontos látványosságok és népszerű látnivalók vannak a Fatemplom Rogoz közelében?
Pintye tavak. 25.4 km-re. Gutin-csúcs. Kővár Berkeszpataka. 26.2 km-re. A Berkeszpataka délkeleti, Bucsonfalva északi határában emelkedő, az itt nagy kanyart leíró Lápos bal partja fölé magasodó, 407 m magas sziklaszirt tetejét Kővár romjai koronázzák. Hazafele - Nagybányáról hazafele tartva tettünk egy kis kitérőt, hogy megnézzük ezt a várat. (itt geodobozt is lehet keresni)
Kakastaréj. Kukori - Nem gondoltam, hogy meg fogom találni a dobozt, mikor felértem a tetőre. (turisztikai hely geoládával) Batiza. Batiza fatemploma 1699-ben épült.
Gutin-hágó Máramaros megye. Ködben - Innen indultunk neki a Kakastaréjnak. Bréb tava. 825 m magasan van, területe 0,43 ha, legnagyobb mélysége 20 m.
Kék-tó. A Kék-tó Felsőbánya határában van. Talán, majd... - Köszönöm az információt. (látnivaló és geodoboz)
(érdekes hely geoládával)
[ Fel ↑ ]

Történelmi-kulturális értékek - Máramaros megye
* A történelmi háttér és kulturális jelentőség részletei regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.
[ Fel ↑ ]

Regisztrált felhasználók lehetőségei

 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • Fatemplom adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • Rogoz térkép, OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás valós időben a terepen!

Néhány hozzászólás

  Sikerült eljutni Rogoz környékére? Tetszett a Fatemplom? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen 8224 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.

  Turisztikai látnivalók a közelben

  Kővár Berkeszpataka
  Kővár Berkeszpataka
  Az Ilosvai-hegységhez tartozó Kővárvidék területén, a Berkesz (Berkeszi-patak) mellett fekszik Berkeszpataka község.
  Kakastaréj
  Kakastaréj
  A Kakastaréj a Gutin-hegység legismertebb természeti látványossága.

  Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes kirándulóhelyekről Máramaros megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Már 3614 helyszínt mutattunk be.

  [ Fel ↑ ]
  Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató - A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2024 Rejtekhely.ro, a hivatalos magyar geotrekking webhely. Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.