Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Belényesszentmiklósi Csonka Torony

Belényesszentmiklósi Csonka Torony


Belényesszentmiklós a Fekete-Körös jobb partján fekvő település. Lakóinak száma kb 150 főre tehető. Századunk elején még több-kevesebb magyar élt itt, napjainkra azonban zömében Románok lakják.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Udvarház romjai 2
Udvarház romjai 2
Udvarház romjai 3
Udvarház romjai 3
A torony az udvarház felől
A torony az udvarház felől
Toronybelső
Toronybelső
A torony
A torony

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Belényesszentmiklósi Csonka Torony rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Gyanta
 • Bela var Varasfenes
 • Papmezo vara
 • Szar teto
 • Reformatus templom Magyarremete

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Csodaszép torony

  Aki a torony melletti udvarházat szeretné megkeresni annak szüksége lesz egy jó bozótvágóra...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.07 másodperc