Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Belényesszentmiklósi Csonka Torony

Belényesszentmiklósi Csonka Torony


Belényesszentmiklós a Fekete-Körös jobb partján fekvő település. Lakóinak száma kb 150 főre tehető. Századunk elején még több-kevesebb magyar élt itt, napjainkra azonban zömében Románok lakják.

Megközelítés:

Nagyszalontáról Belényes felé tartva Sólyom (Soimi) faluban itt forduljatok felé. Haladjatok tovább kb 1 km-ert, majd a hídon áthajtva Belényesszentmiklósra (Sânnicolau de BeiuAY) értek. Itt forduljatok, át a síneken. A vonatra figyeljetek!

A torony története:
További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdély természeti értékei

Keressétek meg a Belényesszentmiklósi Csonka Torony rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Gyanta
Bela var Varasfenes
Papmezo vara
Szar teto

Hozzászólások
Pixel
Csodaszép torony...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc