Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Hollókő - Homoródkeményfalva

Hollókő - Homoródkeményfalva


Homoródkeményfalva egyik kevésbé ismert nevezetessége, amelyről a helybeliek is kevesen tudnak, a Hollókő. A hozzá fűződő legendáról Orbán Balázs a Székelyföld leírásában is említést tesz.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Barlangnyílás
Barlangnyílás
Kilátás a barlangból
Kilátás a barlangból
Sétány a szirt alatt
Sétány a szirt alatt
Sétány a szirt alatt
Sétány a szirt alatt
A csúcson
A csúcson
Feltörekvő bringás nemzedék
Feltörekvő bringás nemzedék
Évszám
Évszám
Évszám
Évszám
Kitérő
Kitérő
Oldalról nézve
Oldalról nézve
Alulról nézve
Alulról nézve

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Hollókő Homoródkeményfalva rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.
Az előfizetésről


Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Soskut Homorodkemenyfalva
 • Egykori szelmalom Homorodremete
 • Lovetei suvadas
 • Katolikus templom Homorodremete
 • Nagy-aratas Marefalva

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Sötétedés előtt, ebédidőben

  Nem itt vezetett el az utam, de Homoródfürdőtől egy kis kitérővel kocsival is megközelíthető a hely...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc