Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Tinkak
Szem gyogyforras
Maros forrasa
Piheno a Fekete-rez fele

Hozzászólások


Bojzás-forrás - Marosfő

Bojzás-forrás - Marosfő


A Bojzás-forrás Marosfő pompás bükkerdejének öléből ered. Különösen tavasszal vagy ősszel érdemes egy erdei sétát tenni a forrásig. A környéken itt nyílik legkorábban a hóvirág, a farkasboroszlán, a csillagvirág és a májvirág.

Gyergyószentmiklós felől, balra, a második a Bojzás utca. Miután a harangláb dobozkáját megkeressük, folytathatjuk utunkat a bükkerdő irányába.

A vasúton átkelve elérjük az erdőt. Ha balra kanyarodunk, az erdőszéli úton  a forráshoz érünk. Autóval is ide lehet jönni, de sokkal kellemesebb gyalog.

A...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Bojzás-forrás - Marosfő rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.02 másodperc