Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Atyha
Korondi soskut
Laposlik
Reformatus templom Kusmod

Hozzászólások
Ujra megvan...
Sárgarigó...
Fiastető, vihar előtt...


Fiastetői kilátó

Fiastetői kilátó


A kilátót 2006. július 22.-én avatták fel. A kilátó ötlete Dr. Fazekas Özséb gyulai belgyógyász főorvostól származik, a tervezés Gyímesi Márton építészmérnök munkája.

A Fiastetőn (980m) elénk táruló festői képet Orbán Balázs jó száz évvel ezelőtt "nagyszerű körlátvány" kifejezéssel illette. útközben alkalmunk lehet egy búvópatak titkával, és munkájának nyomával találkozni, ismerkedhetünk a terület változatos növény- és állatvilágával.

A magaslatról a szomszédos...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Fiastetői kilátó rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.02 másodperc