Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Tündér Ilona vára

Tündér Ilona vára


Tündér Ilona várának ma már alig látható romjai meredek hegyek, széldöntötte kopasz tetők között lapulnak, a 957 m magas Vártetőn.

Kovászna - Vajnafalva településnek része a mondabeli szépasszonyról elnevezett Tündérvölgy. A tündérvölgyi kempingtől indul a kék pont turistajelzés, mely a Várpatakát követő erdei út mentén halad. A Vártető alá érve, az ösvény hirtelen leágazik és meredeken kapaszkodik ki az erdőben, a Vártetőn levő faházikóig,...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdélyi és székelyföldi túrák

Keressétek meg a Tündér Ilona vára rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Kovasznai siklopalya
Sikloteto
Kozep-domb
Sostotetej vara

Hozzászólások
Pixel
Pinokkió köszöni jól van...
Tunder Ilona vara ...
Tündér Ilona vára...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.07 másodperc