Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Református templom - Szacsva

Református templom - Szacsva


A Szacsva patak felső völgyében egy dombtetőn, egy kivülről szerény, de belülről annál gazdagabb keső barokk templom található. Ez Szacsva temploma, amely Háromszék egyik legszebb festettkazettás famennyezetű temploma, népi reneszánsz virágornamentikával.

Időpont: 2011 október 2
Az átalakítás időpontja: 2017 április 12
Rejtekhely geodoboz nélkül ...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Románia látnivalói

Keressétek meg a Református templom Szacsva rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Kockas tulipan-erdo Szacsva
Szacsva Panorama
Borzvara Kispatakon
Fergettyuvar

Hozzászólások
Pixel
Sötétben...
Re: Szacsvai templom...
Re: Szacsvai templom...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc