Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Kommandó - Ringó-híd

Kommandó - Ringó-híd


Az iskola és a Likistein - ahogy a kommandóiak nevezik a svájci mintára készült épületet - között trónol kényelmesen elérhető magasságban a csokitojás-dobozka. Ha a híd alatt szemlélődsz, vele együtt, a meteorológiai állomás műszereiről leolvashatod, mit hoz a szél a Kecskefej felől.

Hirtelen jott rank aron_bv-ekkel a rejthetnek, ezert most meg nincs a dobozban szabalyzat, de legkozelebb potoljuk. Sikeres keresgelest! Hangyalka es Imecs ...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdély és Székelyföld kirándulóhelyei

Keressétek meg a Kommandó Ringó-híd rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Kommando
Laur hegy Kommando
Vadasz patak
Gyulafalva

Hozzászólások
Pixel
Séta a Baszkán...
Felcimkézve...
Elazva...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.02 másodperc