Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Kóta köve - Jávárdi

Kóta köve - Jávárdi


Jávárdi Gyimesközéplok Hidegség nevű falurészének egy utcája. A Jávárdi patakának északi részén húzódó hegyén, közel a kápolnához található a Kóta köve. Körülötte pásztorszállások, úgynevezett kalibák vannak. Az itt tartózkodó pásztorok érdekes történeteket, ún. igaztörténeteket mesélnek a Kóta köviről.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Állatfej?
Állatfej?
A szikla tetejéről
A szikla tetejéről
Jánok-patak völgye
Jánok-patak völgye
7580
7580
Kalyibák
Kalyibák
7586
7586
Kóta köve
Kóta köve
Faragott pásztorbot
Faragott pásztorbot
A kínzókamra
A kínzókamra
Kilátás a Kóta köve tetejéről
Kilátás a Kóta köve tetejéről
Vízmosás
Vízmosás
Pillangó
Pillangó

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Kóta köve Jávárdi rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.
Az előfizetésről


Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Szent Peter es Pal kapolna
 • Javardi teto
 • Bagolyko Javardi
 • Szakadat-mezo keleti resz
 • Javardipatakai Zugo

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Pásztorkutyák

  Nem egy veszélytelen környék...
 • Geodoboz és pásztor-túrabot

  Kínálkodás és hazudozás után, Kristály Tibor Bükkhavas-pataki csángó házától indultunk neki, a Janók-patak völgyén felfelé, neki a Jávárdi-hegynek...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.06 másodperc