Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Harangláb - Bözsefalva

Harangláb - Bözsefalva


Nincs rajta a térképeken, és mégis létezik. A Székelyudvarhely és Székelykeresztúr közötti főútról tábla jelzi a letérőt. Bözsefalva egyszerre utca és város, falu. A magyarázat egyszerű. Bár különálló település, közigazgatásilag Székelykeresztúrhoz tartozik, és utcaként jegyzik.

Bözsefalva a közelben levő Erzsébet-kútról kaphatta a nevét. Kezdetben sátorozóhely, majd üdülőtelep, jelenleg 27 házból álló település. Saját utcái (Erzsébet-kút utca, Magánvállalkozók útja, Fináncok útja), terei (Traccs-placc, Szúnyog-placc, Tarcsi-placc), hídja (Böske-híd), harangja, haranglába, panziója, sőt még...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Turista látnivalók

Keressétek meg a Harangláb Bözsefalva rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Erzsebet kutja
Reformatus templom Rugonfalva
Rak tava
Soskut Szekelykeresztur

Hozzászólások
Pixel
Erzsébet? Bözse?...
Hangulatos hely...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc