Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Harangláb - Bözsefalva

Harangláb - Bözsefalva


Nincs rajta a térképeken, és mégis létezik. A Székelyudvarhely és Székelykeresztúr közötti főútról tábla jelzi a letérőt. Bözsefalva egyszerre utca és város, falu. A magyarázat egyszerű. Bár különálló település, közigazgatásilag Székelykeresztúrhoz tartozik, és utcaként jegyzik.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Főtér
Főtér
Traccs-placc
Traccs-placc
Kilátó torony
Kilátó torony
8960
8960
8962
8962
Bözsefalva
Bözsefalva
Lassan járj, tovább élsz!
Lassan járj, tovább élsz!
Harangláb
Harangláb
Ecetfa
Ecetfa
Az ecetfa termése
Az ecetfa termése
Kis harang
Kis harang
Vannak vidékek...
Vannak vidékek...

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Harangláb Bözsefalva rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Erzsebet kutja
 • Reformatus templom Rugonfalva
 • Rak tava
 • Soskut Szekelykeresztur
 • Jezuskialto

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Erzsébet? Bözse?

  Megkaptam a sebességkorlátozó táblát, a harangot (és lábát), a nagy dobozt, a kerek követ, de a (kicsi) doboz nem akart elökerülni...
 • Hangulatos hely

  Rugonfalváról jöttem jöttem át, felkeresni ezt a nyugis helyet...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.06 másodperc