Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
II Rakoczi Ferenc Szekelyhid 2003
Nepomuki Szent Janos Szekelyhid
Szuz Maria katolikus templom
Petofi Sandor Szekelyhid 1993

Hozzászólások


Stubenberg kastély, Székelyhíd

Stubenberg kastély, Székelyhíd


A székelyhídi Stubenberg kastély és Csaba testvér gyermekei.

A rejtés időpontja: 2013 március 9
A rejtekhely típusa: Hagyományos geodoboz

A székelyhídi Stubenberg kastély történelme

A székelyhídi Stubenberg kastély története egészen a XV. századig, a Zólyomiakig nyúlik vissza, akik ügyesen helyezkedve megnövelték birtokaikat. Székelyhídat is adomány útján kapták meg. Itt hozták létre állandó lakhelyüket, a mai kastély egy része...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Stubenberg kastély, Székelyhíd rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc