Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Toplos kut
Garcsin mezeje
Budos viz forras
Pojan ko

Hozzászólások
Sötétedéskor...
Feszültség a levegőben...
Tatrangi víztároló...


Babarunkai vízgyűjtő

Babarunkai vízgyűjtő


A Ciucas hegy lábánál fekszik a festői szépségű Babarunkai vízgyűjtő tó. Brassó városát ez látja el a szükséges ivovizzel. De nemcsak a jó viz, hanem a jó levegő és a környező hegyek szépsége idevonza a turistákat. A tó közvetlen környéke szigoruan védett terület, a közeli fényképezés is tiltva van.

Az elhelyezés időpontja: 2007 február 18, Merlin999
Az új geodoboz elhelyezése: 2013 augusztus 25, hangyalka
Rejtekhely típusa: Hagyományos geodoboz

Könnyű helyen van a láda, megközelithető 100 méterre kocsival. A tó gyönyörű és gondoltam, hogy a környék sem vall szégyent. A doboz a tó mellett elhaladó DN1A...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Babarunkai vízgyűjtő rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.04 másodperc