Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Kecske-kő - Görgényi-havasok

Kecske-kő - Görgényi-havasok


A Kecske-kő a Görgényi-havasok egyik legszebb kilátást nyujtó csúcsa, a Fancsal kialudt vulkán kráterperemének egyik kiemelkedő sziklája.

A tetejéről jó kilátás nyílik nyugati és északi irányba. A Kecske-kőre Gyergyóremetéről a piros háromszöggel jelzett turaútvonalon juthatunk fel....

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Kecske-patak völgye
Kecske-patak völgye
Úttorlasz
Úttorlasz
Kecske-kő 1
Kecske-kő 1
Kecske-kő 2
Kecske-kő 2
Csúcsjelző tábla
Csúcsjelző tábla
Mászósabb megközelítés
Mászósabb megközelítés
A szikla teteje
A szikla teteje
6191
6191
6192
6192
6193
6193
Málnási Csaba emléktábla
Málnási Csaba emléktábla
Szemiklosi-forrás
Szemiklosi-forrás

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Kecske-kő Görgényi-havasok rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Gorgenyi kogombak
 • Kicsibukki kapolna
 • Mehes-teto tozeglap
 • Vizimalmok Eszenyo
 • Kogomba Bakta patak

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Első túra az új évben

  Gyönyörű havas táj fogadott...
 • Tél vót, hó vót

  Laposnya, Bakta-nyereg, Eszenyő-mező úton köszelítettük meg, fent már 10-20 cm hó volt...
 • Árkon-bokron-sziklán

  A Bakta-nyereg felől érkeztünk, a piros háromszög jelzés mentén...
 • Ott voltam

  Udvariasan hagytam/hagytuk, hogy Melinda előkészítse a dobozt, hisz neki igazi kincses doboza volt, tele ajándékkal, nem csak olyan pet előforma, mint nekünk...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc