Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Kiszsolna - Evangélikus templom

Kiszsolna - Evangélikus templom


Besztercétől mindössze 8 km-re délre fekvő, egykor többségében szászok lakta település temploma a 14. század derekán épült.

Egyhajós, torony nélküli épület, szentélye a hajónál keskenyebb, szentélyszakaszból és poligonális záródásból áll, bordás boltozat fedi.A templomot a XVIII. században felújították, a szentély falait felmagasították, a hajót boltozattal fedték, homlokzatait átformálták.

A település szász lakossága a 20. század utolsó...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdély látnivalói

Keressétek meg a Kiszsolna Evangélikus templom rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Budak-volgyi tolgyerdo
Szakadek kobabakkal
Varhegy Szeretfalva
Jakabko Kusma

Hozzászólások
Pixel
Hazafelé...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.02 másodperc