Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Sztán völgye kanyon

Sztán völgye kanyon


A Sztán völgye a Vidraru-tó közelében, attól dél-nyugatra, a Fruntii hegységben található. Ez utóbbi hegység a Fogarasi havasok része. Aki járt már a Hét Létra-vízesésnél, értékelni fogja ezt a kiépített kanyont. Hiszen sokkal hosszabb, szebb, és látványosabb, mint a Nagykő-havasban található Hét Létra.

A kanyon bejáratának a megközelítése a Vidraru gát felől történik. Áthaladunk a gáttól délre található alagúton, majd kb. 2 km után megállunk az első hirtelen kanyarnál. A hely (E00099 segédpont) felismerhető egy piros színű fedett keresztről, illetve a hegyimentők figyelmeztetéseit tartalmazó tábláról. A kanyont nemrég vaslétrákkal,...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Gps koordináta

Keressétek meg a Sztán völgye kanyon rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc