Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Toldalagi kastely Koronka
Reformatus templom Koronka
Koronka kilatoja
Koronka dombjai

Hozzászólások
Találkozás a geomotkánnyal...
Lád ász ok...
Geokarácsony...


Koronka - -

Koronka - -


Koronka Marosvásárhelytől 6 km-re délkeletre a Sós-, a Bósi- és a Vácmán-patakok mellett fekszik. A község a Marosvásárhely Metropolisz Övezethez tartozik.

Területe ősidők óta lakott. A falu határában őskori és római leleteket találtak. Közelében feküdt a középkori Sárvári nevű falu, amely a 16. században pusztult el, míg Kisernyét a török pusztította el 1661-ben. A települést 1332-ben Korunka néven említik először. A falunak 1910-ben 911 lakosa volt, melyből 740 magyar...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Kincskeresés

Keressétek meg a Koronka - rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc