Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Kerek-kő

Kerek-kő


A Kerek-kő a Hagymás-hegység vonulatának egyik legimpozánsabb sziklaóriása. A Kerek-kő bércének párkányán hallgatni lehet a csendet. Innen pazar kilátás nyíllik a Kis-Békás Háromkút felé vezető völgyére.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Üregek
Üregek
Elhagyott ház
Elhagyott ház
Zárszerkezet belülről
Zárszerkezet belülről
Szellőző
Szellőző
Geomarcipán
Geomarcipán
A Kerek-kő sziklaéle
A Kerek-kő sziklaéle
Háttérben a Kis-Békás-patak völgye
Háttérben a Kis-Békás-patak völgye
Ágas-bogas
Ágas-bogas
A Kerek-kő délkeleti része
A Kerek-kő délkeleti része
Sziklababák
Sziklababák
Csúcsjelzés
Csúcsjelzés
Zerge itatók
Zerge itatók

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Kerek-kő rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.
Az előfizetésről


Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Gyilkos Fekete Feher
 • Felso szoros
 • Also szoros Kis Bekas
 • Gyilkosko Bekas szoros
 • Gyilkos-ko kilato

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Geomarcipán, avagy meglepetés a csúcson

  Meghívást kaptam egy Háromkúton és környékén, túrázással és rejtéssel eltöltendő hétvégére...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc