Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Ördöglik sziklafal - Csíkzsögöd

Ördöglik sziklafal - Csíkzsögöd


Az Ördöglik sziklafal egy igazi rejtett hely. Csíkszereda közelében ez a legközelebbi hely, ahol a kezdő sziklamászók gyakorolhatnak. Mivel a sziklaoldal nem látszik az országútról, a segédpontoknál megadtam az ösvény kezdetének a koordinátáit. Az oldalban rézsút felfelé induljunk, és ne az országúttal párhuzamos ösvényen. Itt érdemes odafigyelni a kullancsokra, az árnyékos helyet kedvelik a legyek, szúnyogok is. 

Időpont: 2014. június 30.
Rejtekhely geodobozzal...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Túrázás Erdélyben

Keressétek meg a Ördöglik sziklafal Csíkzsögöd rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Egykori kemping Zsogodfurdo
Borvizforras Zsogodfurdo
Zsogodfurdo
Ordoglik virtualis geotojas

Hozzászólások
Pixel
Várjuk a kreatív ötlet megvalósítását...
Meghívó...
Vajúdó fa...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc