Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Ördöglik sziklafal - Csíkzsögöd

Ördöglik sziklafal - Csíkzsögöd


Az Ördöglik sziklafal egy igazi rejtett hely. Csíkszereda közelében ez a legközelebbi hely, ahol a kezdő sziklamászók gyakorolhatnak. Mivel a sziklaoldal nem látszik az országútról, a segédpontoknál megadtam az ösvény kezdetének a koordinátáit. Az oldalban rézsút felfelé induljunk, és ne az országúttal párhuzamos ösvényen. Itt érdemes odafigyelni a kullancsokra, az árnyékos helyet kedvelik a legyek, szúnyogok is. 

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Sziklafal 1
Sziklafal 1
Sziklafal 2
Sziklafal 2
A sziklafal teteje
A sziklafal teteje

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Ördöglik sziklafal Csíkzsögöd rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Egykori kemping Zsogodfurdo
 • Borvizforras Zsogodfurdo
 • Zsogodfurdo
 • Ordoglik virtualis geotojas
 • Zsogodi regi temeto

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Várjuk a kreatív ötlet megvalósítását

  Én is itt ismerkedtem először a kötéltechnikával, pontosabban ereszkedtem egyet, egy nyolcas segítségével...
 • Meghívó

  Egyik szemem sír a másik örvend...
 • Vajúdó fa

  Jó szolgálatot tett a segédpont, hanem légvonalban mentünk volna...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc