Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Ferenczy-Boda kúria - Erdőfüle

Ferenczy-Boda kúria - Erdőfüle


Ferenczy-Boda kúria - Erdőfüle. Műemléképület a XVIII-XX századból. Állítólag a helyi tanács megvásárolta az épületet. Jelenleg felújították a tetőborítást. A kapun lakat van, így csak kivülről nézhettem meg az épületet, készíthettem néhány fényképet.

Időpont: 2014 október 20 Az átalakítás időpontja: 2016 május 1 A rejtekhely típusa: Érdekes hely, POI...

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
8370
8370
8371
8371
8373
8373
Számok
Számok
Részlet
Részlet

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Ferenczy-Boda kúria Erdőfüle rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Kopjafas temeto Erdofule
 • Kankos kert
 • Tortomai halomsirok
 • Doboi kapolna
 • Romai katolikus templom romjai

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Sürgés-forgás

  Már megtörtént a sürgés-forgás, friss vakolat a kapu körül...
 • Elsőnek

  A kúria felújítás alatt van...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.06 másodperc