Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Felső-mező - Hagymás-hegység

Felső-mező - Hagymás-hegység


A Felső-mező a Fehér-mező felső, keleti részében található. Megközelíthető Háromkút felől, a Melegvíz-forrás közeléből indulva, a Mély-völgyön keresztül, a Csúsztatón. Vagy természetesen a piros sáv jelzésen levő Fehér-mezőből. Nyáron vigyázzunk az itt legelő számos juhnyájra, illetve az őket vigyáző pásztorkutyákra.

Időpont: 2014 november 27 Rejtekhely geodobozzal, pet előforma...

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Felső-mező 2
Felső-mező 2
Kicsi-vész teteje
Kicsi-vész teteje
Hóbunda 1
Hóbunda 1
Hóbunda 2
Hóbunda 2
Csupasz fatörzs mögötti sziklafal
Csupasz fatörzs mögötti sziklafal
8979
8979
Felső-mező
Felső-mező
Hódara
Hódara
Fekete-Hagymás és a Prezsmer tanya
Fekete-Hagymás és a Prezsmer tanya
Patkó-kő
Patkó-kő
Czofronka
Czofronka

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Felső-mező Hagymás-hegység rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Szaraz patak
 • Nagyhagymas csucs
 • Melegviz forras
 • Feher mezo
 • Bumerang szikla Patko-ko

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Felhők között

  A borús idő miatt választásunk ma a Hagymás-hegységre esett...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc