Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Zubogó-vízesés - Feredőgyógy

Zubogó-vízesés - Feredőgyógy


Zubogó-vízesés, Feredőgyógy

A rejtés időpontja: 2018. október 15. Rejtekhely geodobozzal...

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Zubogó-vízesés - 2
Zubogó-vízesés - 2
Zubogó-vízesés - 3
Zubogó-vízesés - 3
Zubogó-vízesés - 4
Zubogó-vízesés - 4
Vízesés - 1
Vízesés - 1
Vízesés - 2
Vízesés - 2
Vízesés - 3
Vízesés - 3
Vízesés - 4
Vízesés - 4
Vízesés - 5
Vízesés - 5

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Zubogó-vízesés Feredőgyógy rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Romai furdo Feredogyogy
 • Arpad-kori kortemplom Algyogy
 • Reformatus templom Algyogy
 • Mada barlangvar
 • Piros es fekete

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Jégcsapok

  Váratlan látvány a gőzölgő vízesés és a csillogó jégcsapok! Sokáig gyönyörködtünk benne...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc