Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Vándorsólyom via ferrata - Kilátópont - Vargyas-szoros

Vándorsólyom via ferrata - Kilátópont - Vargyas-szoros


A mászás során a vándorsólymok sziklabirodalmában járunk. Megcsodálhatjuk a kilátást, és a különleges sziklai növényzetet. De közben őrizzük meg a csendet és a tisztaságot, hogy ne zavarjuk meg a sólymok életét.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
A beszállási pont
A beszállási pont
Az alsó sziklafalon
Az alsó sziklafalon
Sziklagerinc
Sziklagerinc
Érkezés a sziklagerincre
Érkezés a sziklagerincre
A felső rész
A felső rész
Mál-tető
Mál-tető
Sziklagerincen mászva
Sziklagerincen mászva
A mélység felett
A mélység felett
Már látszik a vége
Már látszik a vége
Közel a kiszállási pont
Közel a kiszállási pont
A szoros fentről
A szoros fentről
Betekintés a szorosba
Betekintés a szorosba

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Vándorsólyom via ferrata Kilátópont Vargyas-szoros rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.
Az előfizetésről


Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Hegyi menedekhely Vargyas-szoros
 • Vandorsolyom via ferrata beszallasi pont
 • Tatar kapolna
 • Vargyas patak
 • Denes Istvan emlekdoboz

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Rejtekhely alkalmazás

  Én sem cserélgetem a telefonomat évente, most ejsze van már tizenéves...
 • Mászóút

  Két hétig sátoroztam a szorosnál, közben megmásztam a mászóutat, rejtettem egy dobozt a kiindulási pontnál s nagyon mérgesít, hogy nem tudtam az új dobozról...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.38 másodperc