Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Hegyi menedekhely Vargyas-szoros
Vandorsolyom via ferrata beszallasi pont
Tatar kapolna
Vargyas patak

Hozzászólások
Rejtekhely alkalmazás...
Mászóút...


Vándorsólyom via ferrata - Kilátópont - Vargyas-szoros

Vándorsólyom via ferrata - Kilátópont - Vargyas-szoros


A mászás során a vándorsólymok sziklabirodalmában járunk. Megcsodálhatjuk a kilátást, és a különleges sziklai növényzetet. De közben őrizzük meg a csendet és a tisztaságot, hogy ne zavarjuk meg a sólymok életét.

A Vándorsólyom vasalt mászóút megmászásához kötelező a via ferrata felszerelés. A C/D nehézségű, egész évben mászható, egyirányú útvonal 240 m hosszú, a szintkülönbség 120 m. Bejárásához kb. 50 percre van szükség. Legalább 150 cm magas mászóknak ajánlott, a minimális életkor 14 év.

A vasalt mászóút beszállási...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Vándorsólyom via ferrata - Kilátópont - Vargyas-szoros rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc