Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Bagolyvár - Borszék

Bagolyvár - Borszék


Borszék, Hargita megye nyolcadik legnépesebb városa és egyben a Keleti-Kárpátok egyik legszebb fekvésű üdülőtelepe. Maroshéviztől 26 km távolságra fekszik, elragadó környezetben.

Neve valószinűleg a borviz szóval hozható összefüggésbe. A mai település két részből áll: Alsóborszék, mely az DN 15 országut mentén terül el, és Felsőborszék, a tulajdonképpeni üdülőtelep.

Borszék területén feltörő ásványvizek évszázadok óta ismertek, általuk vált a későbbi település...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Turista látnivalók

Keressétek meg a Bagolyvár Borszék rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Pierre Curie forras
A Jeges-barlang felett Borszek
A Jeges-barlang lehelete
Mofetta Borszek

Hozzászólások
Pixel
A két bunker és a kilátópont helye...
Jól elnéztük...
Bunkerek és a rejtek...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc