Félixfürdő - Rejtekhely - Kapcsolat - Bejelentkezés
 

Cycle Map Baile Felix Sanmartin - környékbeli, gyaloglásra és kerékpározásra alkalmas utak térképe - Bihar megye

Félixfürdő

Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség. Részletek regisztráció után.

***

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a rejtekhelyhez tartozó fotóalbumba!

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Keressétek meg a Félixfürdő rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely-keresés Erdélyben nagymértékben megkönnyíti a közeli turisztikai látnivalók azonosítását, a rejtekhelyek keresését, illetve a megtalálások bejelentését.


Rejtekhelyek a közelben:
24056 Görög katolikus papnevelde. Görög katolikus papnevelde. 24087 Garasos hid emlektablaja Nagyvarad. 24106 Zöldfa fogadó. Zöldfa fogadó, Nagyvárad, egykori vengéglátó egység, 1760. 24134 Garasos híd. 24260 Millenniumi emlekoszlop Nagyvarad. 24498 Fekete Sas fogadó. Fekete Sas fogadó. 24740 Ady Endre emlékmúzeum. A park közepén lévő kicsiny emlékmúzeumot 1957-ben létesítették, abban az épületben, amelyikben a múlt századi "Mülleráj" üzemelt. 25045 Szigligeti Színház. A Fellner-Helmer bécsi tervezőintézet tervei alapján, 1899-ben kezdik el a színház építését neoklasszicista homlokzatú, neorokkokó belsejű stílusban. 25079 Szigligeti Ede emlektabla Nagyvarad. 25139 Ady Endre Nagyvarad. 25494 Megyei Kórház. Megyei Kórház, egykori Pénzügyi Palota, épült 1806-ban. 25553 Szentlélek kiáradása plébániatemplom kertje. 25999 Partiumi Keresztény Egyetem. 27111 Petőfi Sándor mellszobor. Petőfi Sándor mellszobor, a róla elnevezett park végében, közel a sétálóutcához. 27795 Szent Vince Római Katolikus Intézete. Szent Vince Római Katolikus Intézete, épült 1868-ban.

Természeti értékek - Bihar megye
* A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Turisztikai látnivalók a közelben


Püspökfürdő 1.28 km-re. Püspökfürdo, kemping és fürdotelep, Nagyváradtól 8 km-re található.
Betfia-zsomboly 3.33 km-re. A Somlyó-hegy fél hektáron elterülő paleontológiai védett terület, Betfia falu határában.
Betfia kilátótorony 3.49 km-re. Betfia kilátótorony, Betfia-zsomboly, Somló-hegyi őslénytani lelőhely.
A nagyváradi vár
Ezen a 150 000 négyzetméteren, 9 évszázadon át egyik itt álló építménynek sem volt nyugodt története.
Emanuil Gojdu Nemzeti Kollégium 7.52 km-re. Emanuil Gojdu Nemzeti Kollégium - Nagyvárad, 1895 1896, középület.

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes helyekről a közelben? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket!


Felhasználóink lehetőségei


 • Hozzászólás és bejelentés
 • Keresés kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • Rejtekhelyek adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Gps koordináták több formátumban
 • Koordináták és segédpontok letöltése
 • Szeretnél hozzáférni a felsorolt lehetőségekhez? Az első lépés a regisztráció.


Néhány hozzászólás


  Sikerült eljutni a bemutatott helyre? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat!


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói.