Geotrekker
Navigálj valós időben a térképen, segítünk megtalálni a turisztikai látnivalót!
Hollókő - Túracélpont-adatbázis és turisztikai tudástár - Kapcsolat - Bejelentkezés - Regisztráció
 

Hollókő

Hollókő | Hol van ez a hely?

Hollókő..

Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a térképen valós időben - bejelentkezés után.

***
Képek: Holló-kő 1 Holló-kő 2 Ompoly völgye Holló-kő 3 A háttérben Tótfalud A Holló-kő oldalról. * A fotókért jelentkezz be a felhasználói fiókodba!

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Hollókő fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már összesen 22741 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

>>> Fedezzétek fel a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Hollókő! Érdemes regisztrálni!

Szállás

Szállás a közelben


Keress szállást Hollókő közelében, egyszerűen és könnyen!
Kattintás előtt válaszd ki a szállástípust!

Fotóalbum, 12.5 km-re levő látnivalókkal: Kecskekő - Torockói-hegység (18 kép).
14714710581100
14714710591101
14714710601102
14714710611103
Milyen fontos látványosságok és népszerű látnivalók vannak a Hollókő közelében?
Református templom. Első temploma a XII–XIII. Az ötödik - A mai utam utolsó, ötödik geodoboza. (itt geodobozt is lehet keresni)
Szív-tisztás. 11.1 km-re. A Szív-tisztás Kecskekő várától 2,4 km távolságra található, dél-kelet irányba. (látnivaló és geodoboz)
Református templom. Középkori plébániatemploma – amely ma is áll, a XIV-dik századból származik, tehát feltételez egy előbbi templomot. Ódon hangulat - A fallal körülzárt templom ódon hangulata lenyűgöző. (látnivaló és geodoboz)
Magyarigeni-tengerszem. Új rejtés új helyen - A régi rejtés nem hiszem, hogy megvan még. (turisztikai hely geoládával) Martinuzzi várkastély Fehér megye. Romok - Fürgén másztunk be a kapu tetején és úgy éreztük miénk a kastély! Mármint a kastély, melyet hozzá képzeltünk a romokhoz. Kecskekő vára. Vannak csodák - Most nem a természeti csodákra gondolok, amikben bővelkedik e hely, hanem arra, hogy előkerült a láda. Bulbuci-kő. Valle Mika mészkövei. A Valle Mika mészkövei az Ompoly-kövekhez hasonlatos olisztolit képződmények, amelyek tulajdonképpen nem tartoznak a szoros értelemben vett Torockói-hegység területéhez.
Vörös-szakadék. Már a főútról is jól látható. Visszatérés - Újra eljöttünk, és még szebbnek találtuk, mint ezelőtt nyolc évvel.
Gáldi-szoros. Felsőgáldról Havasgáld felé menet a 107K jelzésű megyei út áthalad a a Gáldi-szoroson is.
Templomrom Fehér megye. Ma már beomlottan, nyitottan tátong az ég felé a második világháború utáni évektől.
Havasgáldi-szoros. A Havasgáldi-szoros a Torockó-hegységben, a Gáld völgyének középső szakaszán található. Mikulási ajándék - Már rég motoszkált a fejemben egy körtúra a Gáldi-Csáklya részen.

Hollókő románul - in limba romana: Piatra Corbului

[ Fel ↑ ]

Természeti értékek - Fehér megye
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.
[ Fel ↑ ]

Regisztrált felhasználók lehetőségei

 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • A látnivalók adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Hollókő gps koordináta letöltés
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás valós időben a térképen!

Néhány hozzászólás

  Sikerült eljutni a környékre? Tetszett a Hollókő? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen 8224 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.

  Turisztikai látnivalók a közelben

  Szentmihálykő vára
  Szentmihálykő vára
  Tótfalud dél-nyugati részén indul az a földút, melyen dél, dél-nyugati irányba haladva, megkerüljük a várhegyet.
  Ompoly-kövek
  Ompoly-kövek 2.63 km-re
  RH1698 Ompoly-kövek

  Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes kirándulóhelyekről Fehér megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Már 3582 helyszínt mutattunk be.

  [ Fel ↑ ]
  Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató - A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2024 Rejtekhely.ro, a hivatalos magyar geotrekking webhely. Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.