Sátorfa-hágó - Rejtekhely - Kapcsolat - Bejelentkezés
 

Cycle Map Dealu Stefanitei Romuli - környékbeli, gyaloglásra és kerékpározásra alkalmas utak térképe - Beszterce-Naszód megye

Sátorfa-hágó

Sátorfa-hágó Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség. Részletek regisztráció után.

***

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a rejtekhelyhez tartozó fotóalbumba!

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Keressétek meg a Sátorfa-hágó rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely-keresés Erdélyben nagymértékben megkönnyíti a közeli turisztikai látnivalók azonosítását, a rejtekhelyek keresését, illetve a megtalálások bejelentését.


Rejtekhelyek a közelben:
29114 Iza kék forrása. Iza kék forrása. 39677 Tájház. A dragomérfalvi tájházat egy régi, máramarosi faházban rendezték be. 41338 Felsővisó. Felsovisó látnivalója a keskeny nyomtávú hegyi vasút. 46353 Cibles-csúcs. 46679 Kaszakő-csúcs. Kaszakő-csúcs, románul Varful Arcer. 47292 Fekete-forrás. 47656 Golgota-nyereg. Golgota-nyereg, románul Saua de sub Golgota Rodnei. 48017 Izakonyha. Izakonyha fatemploma a hagyomány szerint a tatár támadást követő évben, 1718-ban épült. 48814 Bogdán vajda vára. Bogdán vajda feltételezett várát Izakonyhától délnyugatra, az Iza déli partja fölé emelkedő domb északi részén találjuk. 49672 Kaszakő-menedékhely. Kaszakő-menedékhely, románul Refugiul Arcer. 50592 Nagy-Pietrosz-csúcs. Nagy-Pietrosz-csúcs, románul Pietrosul Rodnei, Varful Pietrosul Mare. 50695 Rebra-csúcs. 51050 Szűz Mária Születése templom. Jód temploma a legrégebbi máramarosi fatemplom, 1364-ben épült. 51213 Nagy-Bukuly-csúcs. Nagy-Bukuly-csúcs, románul Varful Buhaescu (Bucuiescu) Mare. 51286 Pietrosz-nyereg.

Természeti értékek - Máramaros megye
* A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Turisztikai látnivalók a közelben


Istvánka-csúcs 3.38 km-re. Istvánka-csúcs, románul Varful Stefanitei.
Izaszacsal 4.67 km-re. Izaszacsal egykor hires kerámiaközpont volt.
Komárnok-csúcs 6.98 km-re. Komárnok-csúcs, románul Varful Comarnicele.
Katalin-nyereg 8.62 km-re. Katalin-nyereg, románul Saua Pietrii - a Katalin (Catielu)-völgyéről elnevezve.
Borkúti-berek 8.94 km-re. Borkúti-berek, románul Zavoaiele Borcutului.

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes helyekről a közelben? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket!


Felhasználóink lehetőségei


 • Hozzászólás és bejelentés
 • Keresés kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • Rejtekhelyek adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Gps koordináták több formátumban
 • Koordináták és segédpontok letöltése
 • Szeretnél hozzáférni a felsorolt lehetőségekhez? Az első lépés a regisztráció.


Néhány hozzászólás


  Sikerült eljutni a bemutatott helyre? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat!


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói.