Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Kálvária és kilátó - Székelyvécke

Kálvária és kilátó - Székelyvécke


Székelyvécke bejáratához közel faragott tábla hirdeti, hogy a közeli dombon kilátó található. Az út a 14 székely gyalogkapu mellett, a székely kálvárián keresztül vezet a kilátóhoz.

Lásd még: Zarándokhely Véckén...

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Irányjelző
Irányjelző
Kálvária 1
Kálvária 1
Kálvária 2
Kálvária 2
Reflektor
Reflektor
Kilátó 2
Kilátó 2
Idézet
Idézet
Kilátás Véckére 1
Kilátás Véckére 1
Kilátás Véckére 2
Kilátás Véckére 2
Építkezés a Kálvária dombján
Építkezés a Kálvária dombján
Visszafelé
Visszafelé
Tandem
Tandem
Potyautas
Potyautas

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Kálvária és kilátó Székelyvécke rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Isteni irgalmassag kapolna Szekelyvecke
 • Katolikus templom Szekelyvecke
 • Rava patak homokkovei
 • Gyulakuta -
 • Chamaecyparis lawsoniana

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Egyelőre

  A régi helyére tettem egy dobozt, a rejtő nevével (fakir), és persze az enyémmel is...
 • Geoláda-keresés Eszterlánc koncert előtt

  A magyarországi Eszterlánc zenekar koncertjére érkeztünk Székelyvéckére...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.07 másodperc