Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Római őrtorony - Homoródfürdő

Római őrtorony - Homoródfürdő


Érdekes hely, nagyon hasonlít a környéken fellelhető maradványokra, mint amilyen a lövétei Várhegyen, vagy a bágyi várnál látható, azzal a különbséggel, hogy ennek területe jóval kisebb, és szabályos négyszög alakú, ami természetes, ha egy őrtorony helyéről van szó.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Az őrtorony helye
Az őrtorony helye
Alapfalak
Alapfalak
Római őrtorony
Római őrtorony
A római őrtorony környéke - 1
A római őrtorony környéke - 1
A római őrtorony környéke - 2
A római őrtorony környéke - 2
A római őrtorony környéke - 3
A római őrtorony környéke - 3
A központi üreg
A központi üreg
Egy római katona árnyéka
Egy római katona árnyéka

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Római őrtorony Homoródfürdő rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.
Az előfizetésről


Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Homorodfurdo
 • Pokollaz
 • Forras a Cekend-teto alatt
 • Alagut-bukkfa Marefalva
 • Varmege bukkfai Marefalva

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Figyelemreméltó római őrtorony-hely

  Kerékpárral jöttem ide, igaz a bicikli a kocsi tetején volt :-) A főútról leágazó mellékút eléggé rázós, leszakadt, ezért javasolom a pár métert a római őrtorony helyéig gyalog megtenni...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc