Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Berettyó forrása

Berettyó forrása


A Berettyó egy Romániában eredő és Magyarországon a Sebes-Körösbe torkolló folyó neve. Nevének jelentése: Berekkel szegélyezett folyó. Az Egyesült-Körös legnagyobb mellékvize, Szilágy megyében ered a Réz-Hegység Ponor csúcsa alatt.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Vízesés 2
Vízesés 2
A karsztplató számos dolinával
A karsztplató számos dolinával
Foltosék a forráshoz kirándulnak
Foltosék a forráshoz kirándulnak

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Berettyó forrása rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.
Az előfizetésről


Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Fatemplom Bucsa
 • Csucsa
 • Valko vara
 • Okrok vizeses
 • Panoramapont Zichy kastely

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Nagyon szép, békés és tiszta hely

  Köszönjük a rejtést, csak ajánlani tudjuk! A bővizü karsztforrás vize kristálytiszta, finom...
 • Forrás

  Mivel véletlenül, Kraszna református templomától, a kántor sugallatára kerültünk ide, nem tudtam van-e doboz...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc