Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Református templom - Sepsibodok

Református templom - Sepsibodok


Sepsibodok látnivalója a református temploma, melynek különlegessége a hatalmas szívmintákkal díszített karzata.

1332-ben Buduk néven jelentkezik az oklevelekben. Az 1567. évi regestrum Bodok néven 26 kapuval jegyzi. 1473-ban Bodoghként írják az okiratok. 1332-ben plébániatemploma van, ebben az évben papja, Lubasisu Lukács 6 régi banálist fizet, 1334-ben 6 sasost. Bekénél csak az első fizetés szerepel, aki Lászlónak olvassa, de a második fizetésből kiderül,...

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Templom - 1
Templom - 1
Templom - 2
Templom - 2
Templom - 3
Templom - 3
Orgona
Orgona
Szószék
Szószék
Címer
Címer
Zászlók
Zászlók
Templom - 4
Templom - 4

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Református templom Sepsibodok rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Oltszemi emlekpark
 • Leanykavar
 • Erzsebet kert Zalan
 • Sutei feredo
 • Bagoly-forras

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Bodok

  Sikerült bejutnom a templomba...
 • Az Oltfejben

  Bodok olyan szamomra mint egy hazajaras...
 • Kopjafa kerítés

  Épp harangozáskor értünk a templomba, így miután a doboz hamar meglett be is jutottunk, és megcsodálhattuk bent is...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.06 másodperc